Als je een eigen bedrijf runt in de bouw, dien je er onder andere voor te zorgen dat je de juiste materialen mee kunt nemen naar een project. Om dit mogelijk te maken is het onder andere van belang dat je beschikt over een caddy of Transporter. Mocht je ook grotere apparaten willen kunnen vervoeren, dan kun je het beste een machinetransporter kopen. Machinetransporters heb je in allerlei vormen en maten. Bovendien hoeven ze niet heel duur te zijn. De machines die je ermee vervoert zijn hoogstwaarschijnlijk vele malen duurder dan de machinetransporter die je ervoor gebruikt. 

Machinetransporters

Waar sla je alle materialen op?

 

Het is niet prettig om alle spullen voor het werk thuis op te moeten slaan. Vooral niet als je een redelijke kleine woning en schuur hebt. In dat geval is het zeer aan te raden om je materialen op te slaan in een opslagbox. Kies een opslagruimte bij je in de buurt en zorg ervoor dat je eerst hier langs kunt rijden voordat je naar de klus rijdt. Houd er wel rekening mee dat het al snel enkele honderden euro’s per maand kost om een opslagruimte te huren. Mocht je dit er niet voor over hebben dan zit er niks anders op dan de materialen thuis op te slaan. Overleg dit overigens wel goed met je partner. Wellicht zit zij er helemaal niet op te wachten en ontstaan er hierdoor conflicten.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *